Einde van Mocro Maffia?
Comments Off 795

Einde van Mocro Maffia?

Uncategorized

Politie machteloos voor Mocro Maffia of worden deze criminelen bewust met rust gelaten?

Een groep georganiseerd criminelen grotendeels van marokkaans komaf hebben in de laatste 5 jaar voor veel onrust en schade gezorgt, vooral veel meedogenloze liquidaties waarbij ook gewone burgers bij zijn getroffen. (zie foto,s)

marokkaan doodgeschoten

mocro mafia schiet man dood

mocro maffia

mocro maffia

Hoe kan het zo ver gekomen zijn?
Het begon een aantal jaren geleden doordat een lading cocaine vermist werd in de havens van Antwerpen, wie deze heeft gestolen is tot de dag van vandaag nog niet bekend. Door heen en weer beschuldigingen vooral door valse beschuldigingen zijn er belangrijke criminele kopstukken geliquideerd.
Beruchte Mocro Maffia criminelen importeerden aan duizende kilo,s aan cocaine zo veel dat er zelfs cocaine weg aan het rotten was in hun opslag. De 200 kilo gestolen cocaine zou dus eigenlijk niet voor zo,n grote chaos moeten zorgen.

Waarom Chaos?
Er zijn meerdere opties waarom het zo ver is kunnen komen

criminelen nieuws
1. Iemand anders wou de macht overnemen over de cocaine import export door het hele netwerk tegen elkaar op te zetten

politie misdaadnieuws
2. Het had een mooie plan moeten worden dat een nachtmerrie is geworden. Kan zijn dat de 200 kilo cocaine is gestolen door de poltie recherche zodat deze criminelen elkaar zouden opruimen. Het is wel bekend dat de poltie ook informanten in deze beruchte organisatie heeft/had die dus ook de organisatie tegen elkaar hebben kunnen zetten. Als dit de plan was van de poltie zou die dus mislukt zijn omdat het nooit zo ver had mogen komen.

amsterdam doodgeschoten
3. De 200 kilo aan cocaine is echt gestolen uit de haven van antwerpen.

Grote Opruim Actie
Een ding staat wel vast de overheid en OM zijn er helemaal klaar mee! Er komt een heel ander aanpak van zulke criminelen in Nederland,de politie zal harder en beter georganiseerd ter werk gaan.

politie amsterdam

 

phonenerd amsterdam

Facebook Comments

Search

Back to Top